Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733591729

Liga 733591729 Información oficial sobre el partido 733591729 en Hattrick

01.09.2024 10:00:00

Salmo IF Alineación oficial del equipo 'Salmo IF' en el partido 0 - 2 Lytek Rangers Alineación oficial del equipo 'Lytek Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salmo IF Alineación oficial del equipo 'Salmo IF' en el partido 1 - 0 Lytek Rangers Alineación oficial del equipo 'Lytek Rangers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salmo IF

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Al minut 61, Magnus Torsson de Salmo IF va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lytek Rangers

Goles Goles

  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Rangers va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en David Riquelme aconseguint el 0 - 1.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Romain Yvars va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Rangers, al minut 85. El marcador va canviar a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en David Riquelme, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Rangers va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Riquelme, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Rangers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 64, però el xut de Mark Bamborough des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Nicholas Wallner de Rangers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.