Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733194026

Liga 733194026 Información oficial sobre el partido 733194026 en Hattrick

01.09.2024 04:00:00

Ashmia Villa FC Alineación oficial del equipo 'Ashmia Villa FC' en el partido 3 - 1 HARRIS F.C Alineación oficial del equipo 'HARRIS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ashmia Villa FC Alineación oficial del equipo 'Ashmia Villa FC' en el partido 1 - 1 HARRIS F.C Alineación oficial del equipo 'HARRIS F.C' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,2 % 25,0 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ashmia Villa FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Tao Conescu va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Ashmia empatava el partit, 1 a 1, al minut 21.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Ashmia va ser Magnus Åkesson.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Ashmia va augmentar la diferència quan Ghalib Osama Al-Ansy no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): El Ashmia se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 53, en Tao Conescu va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Ashmia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 62, però el xut de Ghalib Osama Al-Ansy des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 209 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Mathis Ardouin va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Dov Enoch va xutar a fora.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Otto Ladurner de Ashmia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 57 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Bartosz Kowalów va ajudar molt al Ashmia. Hi va posar molt esforç, i això fa millors als jugadors del voltant.

HARRIS F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, Eric Kruker va pentinar un córner cap al segon pal que Dov Enoch va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 59 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Yannis Alexis va deixar a Eldridge Petrie assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Žane Neumeister de H.F.C va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dov Enoch de H.F.C es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yannis Alexis de H.F.C amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.