Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732919072

Liga 732919072 Información oficial sobre el partido 732919072 en Hattrick

31.08.2024 16:00:00

Püdding Alineación oficial del equipo 'Püdding' en el partido 5 - 3 Dromedarius' demoner Alineación oficial del equipo 'Dromedarius' demoner' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Püdding Alineación oficial del equipo 'Püdding' en el partido 3 - 2 Dromedarius' demoner Alineación oficial del equipo 'Dromedarius' demoner' en el partido
Tiene suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,8 % 28,9 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Püdding

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Pets va ser Patrick Søberg.
  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Corria el minut 20 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Patrick Søberg, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 els aficionats van embogir quan en Svein Borge va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Pets.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pets a 4 - 2. Per Bekkelund va rematar la jugada quasi sense angle.

Dromedarius' demoner

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador visitant Petter Moen va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 12 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Als 28 minuts de partit, Eldar Rødseth de Dromedarius va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Asbjørn Martinsen va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Dromedarius va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 78.
  • 125 Minuto 83 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en John Stordalen, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 5 - 3 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Øivind Toverud va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 70 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Petter Moen amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Dromedarius creava perill des de la dreta al minut 82, però en Joakim Ørbog, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Harald Romuld desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de John Stordalen va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Petter Moen de Dromedarius va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.