Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732882058

Liga 732882058 Información oficial sobre el partido 732882058 en Hattrick

31.08.2024 16:00:00

Bod I.L Alineación oficial del equipo 'Bod I.L' en el partido 3 - 2 Electric Six Alineación oficial del equipo 'Electric Six' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bod I.L Alineación oficial del equipo 'Bod I.L' en el partido 0 - 1 Electric Six Alineación oficial del equipo 'Electric Six' en el partido
Tiene bastante suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bod I.L

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Nikkil Holm la va convertir en gol amb un remat de cap en Øyvind Hågensen tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 34 el marcador es va actualitzar: 1 - 2.
  • 114 Minuto 55 (Gol de penalti): Després de 55 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Bod I.L, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Gianfrancesco Tabarini de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!
  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Bod I.L el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gianfrancesco Tabarini va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 2!

Electric Six

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): Quan passaven 16 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Electric. En Josep Rubí va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Danilo 'Doddo' Dondio, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Koray Özhan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de 哈 (Ha) 文麟 (Wenlin), però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Erik Indrevær va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Electric va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 56, quan Lars Johansen va quedar-se sol davant el porter 哈 (Ha) 文麟 (Wenlin), però aquest va poder aturar el xut.