Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732836348

Liga 732836348 Información oficial sobre el partido 732836348 en Hattrick

31.08.2024 15:30:00

Straits Alineación oficial del equipo 'Straits' en el partido 2 - 1 Minószi FC Alineación oficial del equipo 'Minószi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Straits Alineación oficial del equipo 'Straits' en el partido 2 - 0 Minószi FC Alineación oficial del equipo 'Minószi FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Straits

Goles Goles

  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 67 minuts, el tirador de faltes del Straits va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ferenc Török, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Straits va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Barnabás Stadler progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Antal Pilár del Straits ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lucifer Mezősi va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 60 (Ocasión de falta): Al minut 60, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Ferenc Török, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Minószi FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Vince Kiss va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Minószi va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Minószi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local István Dékány va desviar el xut final de Patrik Dudás després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Vince Kiss va marxar de Áron Gergő en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Minószi van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Patrik Dudás es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ferenc Bauer.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, István Steinmetz de Minószi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.