Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732778554

Liga 732778554 Información oficial sobre el partido 732778554 en Hattrick

31.08.2024 15:20:00

GogelMogel Alineación oficial del equipo 'GogelMogel' en el partido 1 - 4 Vrindavan Alineación oficial del equipo 'Vrindavan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GogelMogel Alineación oficial del equipo 'GogelMogel' en el partido 0 - 2 Vrindavan Alineación oficial del equipo 'Vrindavan' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GogelMogel

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): GogelMogel, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Jocelyn Bellil per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de GogelMogel va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dautaras Čarbas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GogelMogel va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pijus Šenteras va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Admondas Budelskas de GogelMogel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pijus Šenteras de GogelMogel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Vrindavan

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Rapalas Kakliauskas, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 39.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Vrindavan va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 48. Virgilius Kisielis va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Palmiras Purvys va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 1 - 3 per a Vrindavan.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Balius Dauguvietis va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Rapalas Kakliauskas va fer una jugada per la banda esquerra, però Sagat Aymagambetov va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Anicėtas Adašunas va marcar al minut 40 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, el Vrindavan va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Virgantas Aleksandras s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.