Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Getares (1418587) - el primer toc (1436488) » 732754025: T76/J1/VII

Liga 732754025 Información oficial sobre el partido 732754025 en Hattrick

01.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 1 / VII.865 (38901)

U.D. Getares Alineación oficial del equipo 'U.D. Getares' en el partido 1 - 2 el primer toc Alineación oficial del equipo 'el primer toc' en el partido
Luis Garrido (4') 1 - 0
1 - 1 Bilal Abd El Shakour (75')
1 - 2 Budo Vujović (78')
U.D. Getares Alineación oficial del equipo 'U.D. Getares' en el partido 1 - 2 el primer toc Alineación oficial del equipo 'el primer toc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D. Getares Alineación oficial del equipo 'U.D. Getares' en el partido 1 - 4 el primer toc Alineación oficial del equipo 'el primer toc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Getares

Goles Goles

  • 190 Minuto 4 (Gol de falta): El Luis Garrido va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Getares. 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Getares per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Richard Dušek, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El jugador local Saner Alagöz per poc que no incrementa el marcador al minut 39. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luigi Palmucci va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Saner Alagöz de Getares va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

el primer toc

Goles Goles

  • 164 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de primer al minut 75. Bilal Abd El Shakour va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Passats 78 minuts de partit, primer es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Budo Vujović es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): primer va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Florian Pasquier es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Dylan Stamsnijder va fer una jugada per la banda esquerra, però Hilpert Hodosi va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 31, en un 1 contra 1 amb el porter, però Hilpert Hodosi va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Dario Scopacasa des de l'esquerra.
  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Matteo Casari va rebre molts aplaudiments. Al minut 42 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Asanka Godvin va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Matteo Casari que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bilal Abd El Shakour de primer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Carpio de primer es va guanyar la targeta groga merescudament.