Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thunder Power 2 (794686) - P.S.V. SAN JOSÉ (314533) » 732734618: T76/J6/VII

Liga 732734618 Información oficial sobre el partido 732734618 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.518 (38554)

Thunder Power Alineación oficial del equipo 'Thunder Power' en el partido 0 - 5 P.S.V. SAN JOSÉ Alineación oficial del equipo 'P.S.V. SAN JOSÉ' en el partido
0 - 1 Paco Aizpuru (2')
0 - 2 José Tejedor (30')
0 - 3 Wolfgang Königshofer (33')
0 - 4 Wolfgang Königshofer (53')
0 - 5 Wolfgang Königshofer (81')
Thunder Power Alineación oficial del equipo 'Thunder Power' en el partido 0 - 5 P.S.V. SAN JOSÉ Alineación oficial del equipo 'P.S.V. SAN JOSÉ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Thunder Power Alineación oficial del equipo 'Thunder Power' en el partido 0 - 1 P.S.V. SAN JOSÉ Alineación oficial del equipo 'P.S.V. SAN JOSÉ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thunder Power

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Thunder va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Edmundo Maestre, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

P.S.V. SAN JOSÉ

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a P.S.V. prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Paco Aizpuru.
  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de P.S.V. José Tejedor va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Ibai Izartza va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 2 al marcador.
  • 139 Minuto 33 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Wolfgang Königshofer va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ibai Izartza per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 3
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, un xut de Wolfgang Königshofer des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): En Alfred Kheil va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Wolfgang Königshofer la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, el P.S.V. va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Paco Aizpuru s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Wolfgang Königshofer, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Wolfgang Königshofer va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Pedro Luis Arévalo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Francisco Taravillo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Thunder. La jugada d'estratègia del P.S.V. per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alfred Kheil va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Paco Aizpuru de P.S.V. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.