Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

daniFraps (1334252) - Estopario (994050) » 732679346: T76/J7/VI

Liga 732679346 Información oficial sobre el partido 732679346 en Hattrick

13.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 7 / VI.555 (14873)

daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido 4 - 1 Estopario Alineación oficial del equipo 'Estopario' en el partido
Eneko Urizarrekalde (13') 1 - 0
Eneko Urizarrekalde (16') 2 - 0
2 - 1 Octavi Veguer (40')
Noldi Kölle (50') 3 - 1
Noldi Kölle (62') 4 - 1
daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido 4 - 1 Estopario Alineación oficial del equipo 'Estopario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido 2 - 0 Estopario Alineación oficial del equipo 'Estopario' en el partido
Tiene suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

daniFraps

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Estopario. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eneko Urizarrekalde la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del daniFraps es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 13.
  • 116 Minuto 16 (Gol evento especial rápido + pase): Octavio Zas va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Eneko Urizarrekalde, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Noldi Kölle va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 62 minuts quan Octavio Zas va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Noldi Kölle, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Cafercan Esen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alejandro Fernández Granados va rematar alt.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Manuel Nin Novoa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ralf Remensperger va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Èric Cusí gairebé va marcar per a daniFraps des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eneko Urizarrekalde va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Fernando Olabuenaga va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Manuel Nin Novoa després que el jugador de daniFraps li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Estopario

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Estopario sabia com jugar al contraatac, i al minut 40, Octavi Veguer va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Estopario va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ben-Marlin Sprickelortsschneise, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.