Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pantaleones (772261) - U.E.Trencapinyes (989839) » 732674252: T76/J7/VI

Liga 732674252 Información oficial sobre el partido 732674252 en Hattrick

13.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 7 / VI.464 (14782)

Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 1 - 0 U.E.Trencapinyes Alineación oficial del equipo 'U.E.Trencapinyes' en el partido
Uriel Tresents (40') 1 - 0
Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 1 - 0 U.E.Trencapinyes Alineación oficial del equipo 'U.E.Trencapinyes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 2 - 0 U.E.Trencapinyes Alineación oficial del equipo 'U.E.Trencapinyes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pantaleones

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Uriel Tresents, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Simó Llop va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Pantaleones va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Hisham Sabek va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Yannik Ebitz va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alejandro Gainzar rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 208 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hisham Sabek va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 73. En Kaspar Oja va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

U.E.Trencapinyes

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de U.e.tnca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bogdan Dregan va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de U.e.tnca va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Fraixedes, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Uriel Tresents va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): U.e.tnca van sortir al contraatac amb encert al minut 76, però Bogdan Dregan no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): U.e.tnca van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Bogdan Dregan des de l'esquerra va sortir desviat.