Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

salidanorte (795161) - Seppah Club (308571) » 732631199: T76/J11/IV

Liga 732631199 Información oficial sobre el partido 732631199 en Hattrick

10.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 11 / IV.15 (3438)

salidanorte Alineación oficial del equipo 'salidanorte' en el partido 3 - 2 Seppah Club Alineación oficial del equipo 'Seppah Club' en el partido
0 - 1 Miguel António Romana (3')
Pepe Cepeda (35') 1 - 1
Yossef Gupstein (44') 2 - 1
2 - 2 Triantafillos Charampakis (48')
Ysrael Valentini (75') 3 - 2
salidanorte Alineación oficial del equipo 'salidanorte' en el partido 3 - 2 Seppah Club Alineación oficial del equipo 'Seppah Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
salidanorte Alineación oficial del equipo 'salidanorte' en el partido 1 - 2 Seppah Club Alineación oficial del equipo 'Seppah Club' en el partido
Tiene suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,5 % 7,0 % 71,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

salidanorte

Goles Goles

  • 187 Minuto 35 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del salidanorte va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Pepe Cepeda en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 1.
  • 187 Minuto 44 (Gol tiro lejano): Era obvi que el salidanorte volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 44 van aconseguir marcar quan en Yossef Gupstein va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 1.
  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 75 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Ysrael Valentini llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 4 (Ocasión tiro lejano): Al minut 4 un refús amb el peu d'en Norbert Býček va anar a parar als peus del Zdzisław Pyra que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 234 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 47 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Ysrael Valentini estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pepe Cepeda de salidanorte es va guanyar la targeta groga merescudament.

Seppah Club

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): En Khaled Al-Minhali va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Miguel António Romana la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Triantafillos Charampakis de Seppah va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 6 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Jerzy Mochalski va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Khaled Al-Minhali que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 89 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir José Luis Cabezas va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.