Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732610550

Liga 732610550 Información oficial sobre el partido 732610550 en Hattrick

31.08.2024 13:45:00

Sir i vrhnje Alineación oficial del equipo 'Sir i vrhnje' en el partido 2 - 2 Ckolu & Release Alineación oficial del equipo 'Ckolu & Release' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sir i vrhnje Alineación oficial del equipo 'Sir i vrhnje' en el partido 1 - 3 Ckolu & Release Alineación oficial del equipo 'Ckolu & Release' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sir i vrhnje

Goles Goles

  • 114 Minuto 77 (Gol de penalti): vrhnje va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Fridrichas Lipinskis, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): vrhnje va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Smiljan Ostarčević, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pavle Pavelin que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 81 podia haver acabat en gol, però Marcelo Latrão va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Ckolu & Release

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Oscar Chaparro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a c&r.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Kostakis Anestis va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ðino Varović que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Domenico Carrara quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rajko Vujić, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 84 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Casper Uhrenholt va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vice Grancarić de c&r va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Su'ud Ochango de c&r va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.