Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732493225

Liga 732493225 Información oficial sobre el partido 732493225 en Hattrick

24.08.2024 12:25:00

Legend Killer Utd Alineación oficial del equipo 'Legend Killer Utd' en el partido 5 - 1 FC MOSCIANO Alineación oficial del equipo 'FC MOSCIANO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Legend Killer Utd Alineación oficial del equipo 'Legend Killer Utd' en el partido 6 - 1 FC MOSCIANO Alineación oficial del equipo 'FC MOSCIANO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legend Killer Utd

Goles Goles

  • 125 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Matteo Pasini va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 0 - 1 al minut 29.
  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Legend s'esgargamellaven dempeus per esperonar Matteo Pasini que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 33 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Aldopaolo Nicotra de Legend, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Legend va aconseguir el 3 - 1 quan Luca Giulivo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Legend pel centre va donar un gran resultat: el gol de Adriano Tomatis va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Legend va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adriano Tomatis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luca Giulivo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Adriano Tomatis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Enrico Mulloni va mantenir l'equip visitant dins del partit.

FC MOSCIANO

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Massimiliano Lenzarini va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El MOSCIANO creava perill des de la dreta al minut 39, però en Ferdinando Padulazzi, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Leonardo Nugnes desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Leonardo Nugnes va entorpir al marcador d'en Gian Luca Lentini per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.