Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732467806

Liga 732467806 Información oficial sobre el partido 732467806 en Hattrick

31.08.2024 12:20:00

Atletico_ma non troppo Alineación oficial del equipo 'Atletico_ma non troppo' en el partido 4 - 0 Isotopi FC Alineación oficial del equipo 'Isotopi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico_ma non troppo Alineación oficial del equipo 'Atletico_ma non troppo' en el partido 1 - 1 Isotopi FC Alineación oficial del equipo 'Isotopi FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,7 % 34,1 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico_ma non troppo

Goles Goles

  • 116 Minuto 4 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Mauro De Rocco sempre és una garantia. Al minut 4, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Paolo Buferli marcar el 1 - 0 per al Atletico_ma.
  • 133 Minuto 6 (Gol por la derecha): Vittorio De Silvestri va incrementar l'avantatge de Atletico_ma amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atletico_ma va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Corrado Munerati progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Corrado Munerati va augmentar l'avantatge de Atletico_ma a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atletico_ma va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Paolo Buferli, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): Al minut 14 en Vittorio De Silvestri va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro De Rocco de Atletico_ma amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Isotopi FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Saro Ciccimarra.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baldo Curti de Isotopi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.