Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732384423

Liga 732384423 Información oficial sobre el partido 732384423 en Hattrick

31.08.2024 12:30:00

FC AMADA Alineación oficial del equipo 'FC AMADA' en el partido 2 - 0 Isbuti Fc Alineación oficial del equipo 'Isbuti Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC AMADA Alineación oficial del equipo 'FC AMADA' en el partido 0 - 1 Isbuti Fc Alineación oficial del equipo 'Isbuti Fc' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC AMADA

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): En Presidente Tupa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al AMADA, un peu providencial d'en Gianluigi Olori va situar el 1-0 al panell digital.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Dávid Endrei va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de AMADA i marcant el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Andrea Parla gairebé va marcar per a AMADA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gianluigi Olori de AMADA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Isbuti Fc

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Alexander Ganchev va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Fabrizio Nizzoli, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Isbuti va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Mario Di Costanzo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Mario Di Costanzo va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 73 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jāzeps Grīslis va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mario Di Costanzo va rematar amb l'empenya exterior desviat.