Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732319630

Liga 732319630 Información oficial sobre el partido 732319630 en Hattrick

31.08.2024 12:00:00

UNIONE CALCIO CGL Alineación oficial del equipo 'UNIONE CALCIO CGL' en el partido 2 - 1 Jugoplastika-BG Alineación oficial del equipo 'Jugoplastika-BG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UNIONE CALCIO CGL Alineación oficial del equipo 'UNIONE CALCIO CGL' en el partido 3 - 0 Jugoplastika-BG Alineación oficial del equipo 'Jugoplastika-BG' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UNIONE CALCIO CGL

Goles Goles

  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Rouel Yohanon s'emportà una gran ovació del públic local al minut 74, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): UNIONE va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 82 Chul-Joon Ko va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del UNIONE van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jarod Renard, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): Amb 20 minuts disputats, Alessio Bordignon gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Holger Leiko-Korpan va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Nissan Haviv va estar a punt d'empatar per a UNIONE quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Holger Leiko-Korpan va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Nissan Haviv no va ser aprofitada per en Aaron Stoneham que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): UNIONE va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stanisław Machnik va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Holger Leiko-Korpan.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): UNIONE per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 80, quan Aaron Stoneham va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Jugoplastika-BG

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb 32 minuts jugats, Remi Velthuizen de Jugo-BG va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Paulius Jefimcevas va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Jugo-BG van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Joakim Sahllund des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El Jugo-BG va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Geri Glorie va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.