Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732297345

Liga 732297345 Información oficial sobre el partido 732297345 en Hattrick

31.08.2024 12:00:00

Sirindincont Alineación oficial del equipo 'Sirindincont' en el partido 2 - 2 Atletico Sella Alineación oficial del equipo 'Atletico Sella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sirindincont Alineación oficial del equipo 'Sirindincont' en el partido 2 - 0 Atletico Sella Alineación oficial del equipo 'Atletico Sella' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sirindincont

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sirindincont contenien la respiració mentre en Philippe Steinemann s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Alfréd Brunclík va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Béla Szili va estar a punt de sentenciar el partit al minut 15, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Béla Szili va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Sirindincont per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlo Maurizio Ferracuti, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfréd Brunclík va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Vladimír Kavka va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Béla Szili va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sirindincont se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Carlo Maurizio Ferracuti hauria d'haver estat gol al minut 57 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 235 Minuto 83 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Béla Szili gairebé marca per a Sirindincont al minut 83 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfréd Brunclík de Sirindincont amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atletico Sella

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): En Mohammad Hajati va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 50 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Atletico va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jan Pietruczuk aconseguint el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 24, tothom va saber perquè en Kısmet Ertaşgün era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 28, el Atletico estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Mohammad Hajati va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Artur Khodakovskiy de Atletico va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 57 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Atletico van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 85 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jan Pietruczuk, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Clarà de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.