Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732050879

Liga 732050879 Información oficial sobre el partido 732050879 en Hattrick

31.08.2024 10:30:00

Wild Owls Alineación oficial del equipo 'Wild Owls' en el partido 2 - 2 shik Alineación oficial del equipo 'shik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wild Owls Alineación oficial del equipo 'Wild Owls' en el partido 0 - 1 shik Alineación oficial del equipo 'shik' en el partido
Tiene suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wild Owls

Goles Goles

  • 114 Minuto 36 (Gol de penalti): Després de 36 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Wild, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Afik Tchernichovsky de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Wild van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Nittai Wexler.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Afik Tchernichovsky va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Wild.
  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Wild, l'equip va recuperar la pilota al minut 7 i va contraatacar. En Baturalp Özşah va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Nittai Wexler de Wild va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Nittai Wexler va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

shik

Goles Goles

  • 135 Minuto 32 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Ben Strick va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 164 Minuto 63 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 63 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de shik. Mordechay Levine el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hamdy El Shorbagy de shik es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.