Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731897709

Liga 731897709 Información oficial sobre el partido 731897709 en Hattrick

31.08.2024 08:00:00

Lokomotiva Camboja Alineación oficial del equipo 'Lokomotiva Camboja' en el partido 3 - 0 shogun bulls Alineación oficial del equipo 'shogun bulls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lokomotiva Camboja Alineación oficial del equipo 'Lokomotiva Camboja' en el partido 4 - 1 shogun bulls Alineación oficial del equipo 'shogun bulls' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotiva Camboja

Goles Goles

  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 52 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Lk Camboja. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Boeuy Huy xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Lk Camboja pel centre va donar un gran resultat: el gol de Narath Veasna va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Lk Camboja va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kem Chea va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 9 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Sophea Phaul va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El Lk Camboja va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Boeuy Huy va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sothy Rim va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Sros Chea va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Yim Prak va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Kem Chea rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

shogun bulls

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Vantha Pheng va estar a punt de posar per davant a shogun amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rothana Pichenda va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Trần Hướng Tiền va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rothana Pichenda va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del shogun que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Visal Sang, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Trần Hướng Tiền va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Rithipol Som va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Rothana Pichenda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Chantha Em de shogun amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.