Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731877492

Liga 731877492 Información oficial sobre el partido 731877492 en Hattrick

31.08.2024 07:00:00

K-king United Alineación oficial del equipo 'K-king United' en el partido 3 - 2 mamincheng Alineación oficial del equipo 'mamincheng' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
K-king United Alineación oficial del equipo 'K-king United' en el partido 3 - 0 mamincheng Alineación oficial del equipo 'mamincheng' en el partido
Tiene un resultado normal 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

K-king United

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jens Clesse ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, K-king es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): K-king va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 68 黄 (Huang) 安发 (Anfa) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Cyrill Heldstab va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En 黄 (Huang) 安发 (Anfa) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de K-king se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): K-king va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 凌 (Ling) 迪豪 (Dihao) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Alfonso Piazzi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de K-king.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jens Clesse va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Alfonso Piazzi gairebé va marcar per a K-king des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Alfonso Piazzi de K-king va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

mamincheng

Goles Goles

  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 54, el aiyawocao va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en 卓 (Zhuo) 冠玉 (Guanyu), completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 89 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar 叶 (Ye) 连治 (Lianzhi).

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): 杨 (Yang) 昌庆 (Changqing) va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de aiyawocao que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El aiyawocao va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en 林 (Lin) 云江 (Yunjiang) va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 齐 (Qi) 恒源 (Hengyuan) de aiyawocao va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.