Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D Cojos (776514) - F.C.Mostrencos (434925) » 398080888: T38/J5/II

Liga 398080888 Información oficial sobre el partido 398080888 en Hattrick

03.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / II.3 (3406)

Gurufis C.F. Alineación oficial del equipo 'Gurufis C.F.' en el partido 2 - 0 Alcorcón Alineación oficial del equipo 'Alcorcón' en el partido
Alarico Cayón (24') 1 - 0
Werner Rechberger (27') 2 - 0
Gurufis C.F. Alineación oficial del equipo 'Gurufis C.F.' en el partido 2 - 0 Alcorcón Alineación oficial del equipo 'Alcorcón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gurufis C.F. Alineación oficial del equipo 'Gurufis C.F.' en el partido 2 - 0 Alcorcón Alineación oficial del equipo 'Alcorcón' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gurufis C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Werner Rechberger va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Alarico Cayón, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Werner Rechberger de Gurufis va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Al minut 28 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Matti Majantie, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luka Zupin de Gurufis va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Werner Rechberger que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ramon Chevalier va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Andrea Vattuone.

Alcorcón

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Alcorcón van sortir al contraatac al minut 29, però Cristian Militaru va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Cristian Militaru va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alcorcón va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Diego Caro va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Henry Ahjonen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raşit Otçu de Alcorcón va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.