Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sdfagsdfg (493422) - La Cabra (989718) » 305087141: T32/J14/V

Liga 305087141 Información oficial sobre el partido 305087141 en Hattrick

05.03.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / V.7 (5520)

Denny Crane Appreciation Society Alineación oficial del equipo 'Denny Crane Appreciation Society' en el partido 5 - 0 Fortes Team Alineación oficial del equipo 'Fortes Team' en el partido
Alberto Cabitán (28') 1 - 0
Augusto Ferroso (30') 2 - 0
Alberto Cabitán (33') 3 - 0
Manuel Rares (53') 4 - 0
Paciano Brides (86') 5 - 0
Denny Crane Appreciation Society Alineación oficial del equipo 'Denny Crane Appreciation Society' en el partido 5 - 0 Fortes Team Alineación oficial del equipo 'Fortes Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Denny Crane Appreciation Society Alineación oficial del equipo 'Denny Crane Appreciation Society' en el partido 4 - 0 Fortes Team Alineación oficial del equipo 'Fortes Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Denny Crane Appreciation Society

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28 l'àrbitre va premiar DCAS amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Alberto Cabitán va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alberto Cabitán va treure un córner llarg cap al segon pal que en Augusto Ferroso, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de DCAS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alberto Cabitán va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan DCAS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Manuel Rares des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): DCAS va aconseguir el 5 - 0 quan Paciano Brides va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Alberto Cabitán es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Manuel Rares va rematar alt.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Augusto Ferroso de DCAS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Alberto Cabitán, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Paciano Brides es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): Miguel Sierra estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Fortes Team

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Al minut 27 en Giancarlo Mirarchi va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones