Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estudiantes Hortaleza (124390) - atletico ivan team (993857) » 289352565: T31/J10/V

Liga 289352565 Información oficial sobre el partido 289352565 en Hattrick

16.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / V.236 (5749)

Estudiantes Hortaleza Alineación oficial del equipo 'Estudiantes Hortaleza' en el partido 3 - 2 Crawler F.C. Alineación oficial del equipo 'Crawler F.C.' en el partido
Norbert Pietruszka (6') 1 - 0
1 - 1 Massimo Condorelli (10')
Manuel Camba (65') 2 - 1
2 - 2 Gilberto Montero (67')
Anthony Piquemal (84') 3 - 2
Estudiantes Hortaleza Alineación oficial del equipo 'Estudiantes Hortaleza' en el partido 3 - 2 Crawler F.C. Alineación oficial del equipo 'Crawler F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Estudiantes Hortaleza Alineación oficial del equipo 'Estudiantes Hortaleza' en el partido 4 - 2 Crawler F.C. Alineación oficial del equipo 'Crawler F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,1 % 4,5 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estudiantes Hortaleza

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Estudiantes s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Norbert Pietruszka per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Passats 65 minuts, Manuel Camba, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Estudiantes es posava per davant!
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Corria el minut 84 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Anthony Piquemal, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Anthony Piquemal, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Norbert Pietruszka de Estudiantes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de Estudiantes, en Alexander Wilkie, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88, Mohamed Qaim de Estudiantes es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Alexander Wilkie ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Crawler F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 10 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 10 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Massimo Condorelli marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gilberto Montero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mirko Celar que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de Fredrik Fogelbrant, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mirko Celar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danilo Garbarino de Crawler va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Era el minut 80 quan després d'una dura entrada, el jugador Karl Ludger Speiß de Crawler s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.