Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PJ's (437953) - Arcángeles (491867) » 225259209: T27/J2/V

Liga 225259209 Información oficial sobre el partido 225259209 en Hattrick

30.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / V.241 (5756)

Il Fakiri Alineación oficial del equipo 'Il Fakiri ' en el partido 0 - 4 Arcángeles Alineación oficial del equipo 'Arcángeles' en el partido
0 - 1 Cristian Altimiras (36')
0 - 2 Giuseppe Illiani (37')
0 - 3 Af?in Halef (42')
0 - 4 Juan Pedro Figueira (71')
Il Fakiri Alineación oficial del equipo 'Il Fakiri ' en el partido 0 - 4 Arcángeles Alineación oficial del equipo 'Arcángeles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Il Fakiri Alineación oficial del equipo 'Il Fakiri ' en el partido 0 - 3 Arcángeles Alineación oficial del equipo 'Arcángeles' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Il Fakiri

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Roque Salão arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Fakiri va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 42 que Richi Alos no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 286 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 47, un contraatac del Fakiri no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Đorđe Jelenković perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Bordera de Fakiri es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 66, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Roque Salão va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Giuseppe Fawer de Fakiri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Arcángeles

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Arcángeles eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 36, Cristian Altimiras va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Giuseppe Illiani de Arcángeles va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 136 Minuto 42 (Gol evento especial inexperiencia rival): Roque Salão va deixar patent la seva inexperiència al minut 42, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Afşin Halef va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 3 per a Arcángeles.
  • 180 Minuto 71 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Juan Pedro Figueira de Arcángeles va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Arcángeles van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jan Goga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Massimo Scandella quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luitbald Böff, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Fernando Setón no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Josep Horrioldegui.
  • 090 Minuto 48 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 48 de partit, quan un jugador de Arcángeles, en Massimo Scandella, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.